aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Αισιοδοξία για δύο, οι πιθανότητες για Τσέποβιτς

Oμόνοια: Αισιοδοξία για δύο, οι πιθανότητες για Τσέποβιτς

Την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Μάρκο Τσέποβιτς, Φαμπιάνο και Βίτορ Γκόμες. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ερμή και παρόλο που εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου (20/2, 18:30) με τον ΑΠΟΕΛ θα εξαρτηθεί από την ιατρική γνωμάτευση.

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι Φαμπιάνο (ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις) και Γκόμες (δέχθηκε κτύπημα) θα είναι σε θέση να ενισχύσουν το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ. Πιο ανησυχητική είναι η ζημιά του Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο μηρό.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα οι πιθανότητες να προλάβει ο Σέρβος επιθετικός είναι μοιρασμένες. Όπως είναι λογικό ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του περιμένουν με αγωνία τα νεότερα, καθώς ο Τσέποβιτς σκοράρει κατά ρυπάς από την ημέρα που φόρεσε τα «πράσινα» και βοήθησε τα μέγιστα στο εκτελεστικό κομμάτι, όπου υστερούσε το «τριφύλλι».

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Σέχου και Τζόρντι Γκόμεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ