aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αδυναμία σε όλα τα επίπεδα

Ομόνοια: Αδυναμία σε όλα τα επίπεδα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υπάρχει κανείς; Μάλλον όχι. Η αδυναμία των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα, διοικούντων και των υπεύθυνων για την ομάδα προκαλεί απορία. Ο Παπασταύρου και οι στενοί του συνεργάτες έκαναν τις προσλήψεις των ανθρώπων που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν μπορεί, τέλος

Η ανταπόκρισή τους… μηδέν. Απέτυχαν παταγωδώς. Κι όμως, ακόμη είναι στις θέσεις τους, λες και δεν έγινε τίποτα. Ο πρόεδρος είναι μακριά, αυτοί που εμπιστεύθηκε για διάφορους λόγους δεν μπορούν να ανταποκριθούν και η Ομόνοια μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Οι ποδοσφαιριστές επιβεβαιώνουν κάθε βδομάδα ότι, δεν έχουν αντιληφθεί πού ήλθαν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τεράστια αδυναμία, αντίδραση καμία

Νομίζουν ότι είναι σε μια ομάδα της σειράς στη Β’ Ισπανίας και όχι στην Ομόνοια, σε μια ομάδα που μπορεί τα τελευταία χρόνια να περνά δύσκολα, όμως διαχρονικά κάνει πρωταθλητισμό. Η διαπίστωση είναι πως η ομάδα παραπαίει, συγκέντρωσε μόλις 13 βαθμούς και έμεινε νωρίς μακριά από τον στόχο της, όμως λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ