aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλίβα: «Ακόμη δεν είδατε τις πραγματικές δυνατότητες της Ομόνοιας»

Ολίβα: «Ακόμη δεν είδατε τις πραγματικές δυνατότητες της Ομόνοιας»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα μίλησε στο επίσημο κανάλι και σχολίασε το επικείμενο παιχνίδι τον Απόλλωνα (07/10, 18:00). Παράλληλα, κατάθεσε την άποψή του για την απόδοση και τις προοπτικές της ομάδας στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αρχικά ανέφερε: «Μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ, η ομάδα ήταν πολύ περήφανη για την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό γιατί χάσαμε τον αγώνα. Πρέπει να επιμείνουμε πολύ στη δουλειά που κάνουμε, να έχουμε διάρκεια σε όλο το παιχνίδι, γιατί σε τέτοιους είδους αγώνες, ένα καλό ημίχρονο δεν είναι αρκετό. Πρέπει να τα πετύχουμε αυτά σε όλο το παιχνίδι. Να έχουμε ένταση, ψηλό ρυθμό και να αγωνιζόμαστε όπως πρέπει για την Ομόνοια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν αρχίζεις ένα πρότζεκτ, τότε σε μια νίκη σε έναν αγώνα τόσο απαιτητικό, ωριμάζει την ομάδα σαφώς πιο γρήγορα και επιτυγχάνεται η διαδικασία εκμάθησης. Ψάχνουμε αυτή τη νίκη. Δεν το πετύχαμε απέναντι στην ΑΕΚ, θα το προσπαθήσουμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως η ομάδα στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα παρουσιαστεί καλύτερη. Οι παίκτες μου γίνονται καλύτεροι σε κάθε προπόνηση και μου μεταδίδουν αυτή τη θετική ενέργεια, δουλεύουν καλά έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουν και αυτό πρέπει να βάλουν και στα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες της Ομόνοιας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό».

Επιπρόσθετα σχολίασε ότι στο κάθε αγώνα με διαφορετικό αντίπαλο γίνεται διαφορετική προσαρμογή: «Πιστεύω πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να γίνεται προσαρμογή, κάποια σημεία πρέπει να αλλάζουν και να σταματούμε τα σημαντικά στοιχεία του αντιπάλου. Όμως εμείς, είμαστε η Ομόνοια, πρέπει να εξελισσόμαστε και θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι περήφανοι για εμάς. Πρέπει να έχουμε τη δική μας ταυτότητα. Κάθε μέρα δουλεύουμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Εν τέλει, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ήταν δίπλα μας στον αγώνα με την ΑΕΚ, ευχαριστούμε για τη στήριξη και ελπίζουμε να είναι εκεί και στο επόμενο αγώνα και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ