aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOι Βέλγοι για Κολοβό: «Αναγεννήθηκε στην Κύπρο»

Oι Βέλγοι για Κολοβό: «Αναγεννήθηκε στην Κύπρο»

Δεν πέρασε απαρατήρητη στο Βέλγιο η εμφάνιση του Δημήτρη Κολοβού στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την Νέα Σαλαμίνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 53’ αντικαθιστώντας τον Σοάρες, πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο με το οποίο οι πράσινοι σφράγισαν τη νίκη 3-1 επί των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Λοέ: «Με ρώτησε γιατί δεν έπαιζα ο Αναστασίου. Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά…»

O 25χρονος εξτρέμ μέτρησε μόλις τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, με τη φανέλα της Βίλεμ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών. Το νέο απόκτημα του τριφυλλιού, ανήκει στην Μέχελεν (παίζει ως δανεικός στην Ομόνοια) επομένως είναι λογικό οι Βέλγοι να ενδιαφέρονται για τις επιδόσεις του.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ειδικά αφιερωμένα τα γκολ του Κολοβού, έτρεξε στον πάγκο

«Ο Δημήτρης Κολοβός αναγεννήθηκε στην Κύπρο. Μέτρησε ελάχιστες συμμετοχές στη Βίλεμ λόγω τραυματισμού, όμως στην Κύπρο ήταν καθοριστικός στη νίκη της Ομόνοιας», σημειώνει η ιστοσελίδα bd.nl και τονίζει πως η Ομόνοια τον πήρε από την Μέχελεν, όταν έληξε ο δανεισμός του στη Βίλεμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ