aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πέντε προκλήσεις της Ομόνοιας

Οι πέντε προκλήσεις της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολλές αγωνιστικές προκλήσεις έχει να αντιμετωπίσει η Ομόνοια τον επόμενο 1,5 μήνα μέχρι τη χειμερινή διακοπή. Είναι τέτοιο το πρόγραμμα που την περιμένει, αλλά και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν, όπου θα φανούν πραγματικά οι δυνάμεις και οι αντοχές της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ και κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την έξοδό της στην Ευρώπη που είναι ο πρωταρχικός στόχος που τέθηκε από τη διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πλησιάζει η ώρα που θα μεγαλώσει η… παρέα

Σίγουρα, τα επόμενα πέντε παιχνίδια, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, δε θα κρίνουν το μέλλον των «πρασίνων» στο φετινό μαραθώνιο, όμως θα δώσουν βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τα παιχνίδια το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου», τον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα στο ΓΣΠ, τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Φαμπιάνο: «Στεναχωρήθηκα, έπρεπε να δω τη ζωή μου»

Στόχος της Ομόνοιας σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι να έχει εκείνη τη συγκομιδή που θα την κρατήσει στα ψηλά του πίνακα κατάταξης, συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους που έμεινε μακριά από τους στόχους της και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Φέτος η ομάδα διαγράφει σαφώς καλύτερη πορεία έχοντας μέχρι στιγμής σε 9 ματς 18 βαθμούς και της δίνεται η δυνατότητα έως την 14η αγωνιστική να φτάσει μέχρι και τους 33 βαθμούς αν έχει το απόλυτο, τη στιγμή που πέρσι σε 14 παιχνίδια είχε μαζέψει μόλις 17 βαθμούς, πρόπερσι είχε συγκεντρώσει 19 βαθμούς, ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε 25 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ