aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟι Κύπριοι της Ομόνοιας έκαναν τη διαφορά

Οι Κύπριοι της Ομόνοιας έκαναν τη διαφορά

Το πολυσυζητημένο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που ήταν ορισμένο στις 16 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε και… ξαναναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Παφιακό, βάφτηκε σε πράσινο χρώμα.

Η Ομόνοια ήταν εντυπωσιακή στο πέρασμά της από το Γήπεδο «Αφροδίτη» στην Πάφο και επιβλήθηκε με 3-0 σετ (31-21, 25-19, 25-21). Δύο Κύπριοι διεθνείς, ο Νικόλας Ελευθερίου και ο Χρήστος Προδρόμου έκαναν τη διαφορά στη αναμέτρηση και κέρδισαν τις εντυπώσεις από τους ξένους και των δύο συγκροτημάτων. «Κλειδί πλέον στο κυπριακό βόλεϊ είναι οι Κύπριοι παίκτες και πρέπει να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον Νικόλα και τον Χρήστο. Είμαστε ευτυχείς που η Ομόνοια έχει πολύ καλούς Κύπριους παίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Πετρακίδης.

Όπως αποδείχθηκε, όλα τα λεφτά στην αναμέτρηση ήταν το πρώτο σετ. Ο Παφιακός είχε συνεχώς το προβάδισμα, είχε δύο «σετ πόιντ», αλλά τελικά πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι που λειτούργησαν με καθαρό μυαλό. Στη συνέχεια μετέτρεψαν το ντέρμπι σε μονόλογο κι έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, απέναντι στην ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη που έδειξε ότι θέλει μπόλικη δουλειά ακόμη για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο Ελλαδίτης τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ