aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αντιδράσεις «τελείωσαν» τον Μαργκάσα

Οι αντιδράσεις «τελείωσαν» τον Μαργκάσα

Ανατροπή στην ανατροπή και ο Μαργκάσα εκτός Ομόνοιας! Παρόλο που μεσοβδόμαδα είχε διαρρεύσει ότι δεν αποκλείεται παραμονή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της Ομόνοιας, αν και προηγουμένως είχε ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται, τελικά ίσχυσε το αρχικό πλάνο που ήθελε τον 32χρονο μέσο εκτός ομάδας.

Ήδη ενημερώθηκε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή για την οριστική απόφαση του τεχνικού διευθυντή και πλέον απομένει να βρουν τη χρυσή τομή οι δυο πλευρές για λύση του συμβολαίου που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020. Όπως είχε ειπωθεί στον Μαργκάσα στην τελευταία επικοινωνία με εκπρόσωπο του συλλόγου, η απόφαση για το μέλλον του θα είχε να κάνει καθαρά με αγωνιστικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συμφώνησε με Κριστιάν Mανρίκε Ντίας

Σε καμιά περίπτωση, όπως τονίστηκε, δεν θα επηρέαζε την εταιρεία και τον τεχνικό διευθυντή το κλίμα που δημιουργήθηκε με την απόφαση του Πέτεφ, και την οποία υιοθέτησε η προηγούμενη διοίκηση, να τεθεί εκτός ομάδας ο Μαργκάσα. Όπως και τα όσα καταλογίζονται στον ποδοσφαιριστή από μερίδα του κόσμου.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η αντίδραση οπαδών της ομάδας στο άκουσμα ότι ο Μαργκάσα ενδέχεται τελικά να διατηρηθεί στο ρόστερ επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόφαση για τερματισμό του συμβολαίου του. Ο 32χρονος μέσος, διεθνής με την Κύπρο, έχει προτάσεις και από Κύπρο και από Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα όμως να λύσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια και ακολούθως να αποφασίσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που τάχθηκαν υπέρ της παραμονής, γεγονός που επηρέασε την απόφαση των ανθρώπων της εταιρείας στην οριστική απόφασή τους. Τι κι αν ο Πορτογάλος αγωνίζεται την τελευταία επταετία στην Ομόνοια και έχει προσφέρει αρκετά, το κλίμα που δημιουργήθηκε σε βάρος του μετά τη γνωστή απόφαση του Πέτεφ τον φέρνει οριστικά στην έξοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ