aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Σκέμπρι σκόραρε, ο Ασίς τρελάθηκε!

Ο Σκέμπρι σκόραρε, ο Ασίς τρελάθηκε!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια είναι εδώ! Μια μεγάλη ομάδα, του εκτοπίσματος της Ομόνοιας, έχει τον τρόπο να ξεπερνά τα όποια προβλήματα, στην προκειμένη περίπτωση οικονομικά και δηλώνει παρούσα. 

Η «δίψα» για έναν τίτλο είναι τεράστια. Το δείχνουν οι ποδοσφαιριστές με το πάθος που βγάζουν σε κάθε παιχνίδι κυρίως το τελευταίο διάστημα, το έδειξε και ο κόσμος με την συγκλονιστική του παρουσία, σε αριθμό και παλμό, χθες στο ΓΣΠ.

Το ξέσπασμα στο τέλος, όταν ο Σκέμπρι ευστόχησε στο πέμπτο πέναλτι, ήταν δείγμα του πόσο πολύ θέλουν στην Ομόνοια το κύπελλο. Ξέσπασμα παικτών και κόσμου. Οι μεν στον αγωνιστικό χώρο, οι δε στις εξέδρες.

Ο τρόπος με τον οποίο έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στον Σκέμπρι που ευστόχησε και στον Γιωργαλλίδη που έκανε την πρώτη απόκρουση στο πέναλτι του Μπόλιεβιτς, ήταν ενδεικτικός του μεγάλου πόθου.

Όταν βλέπεις ποδοσφαιριστές της αξίας του Ασίς, σχεδόν στα 39 του, να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί, γίνεται αντιληπτό πόσο ανάγκη έχουν στην Ομόνοια ένα τρόπαιο. Και ο ίδιος ο Ασίς, που θέλει να κλείσει την καριέρα του με ένα τίτλο. Το αξίζει. Ο 39άρης… έφηβος με το που σκόραρε ο Σκέμπρι, τρελάθηκε! Έτρεξε σαν εκατοστάρης, κι ας είχε προηγουμένως αγωνιστεί 120 λεπτά!

Αξίζει ένα τίτλο και ο κόσμος της Ομόνοιας, που δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Με δική του συμβολή η Ομόνοια είναι ζωντανή και θέλει να τη δει και πάλι να μεγαλουργεί. Η παρουσία του χθες επιβεβαίωσε το σύνθημά του: «Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ