aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ρόης κατέθεσε επίσημη πρόταση για την Ομόνοια!

Ο Ρόης κατέθεσε επίσημη πρόταση για την Ομόνοια!

Ο Ρόης Πογιατζιής, σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα «Οmonoia24.com», κατέθεσε επίσημη πρόταση στο Δ.Σ. της Ομόνοιας σε σχέση με την πρόθεση του να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η πρόταση έχει αποσταλεί στον εκτελεστικό διευθυντή του σωματείου με αίτημα όπως αυτή κατατεθεί ενώπιον του Δ.Σ. το οποίο ως γνωστόν θα διεξάγει την τελευταία του συνεδρία απόψε (30/04).

Μεταξύ άλλων στο δημοσιεύμα αναφέρονται τα πιο κάτω:

«Η πρόταση του Πογιατζή είναι αναλυτική και αναφέρεται στους άξονες επί των οποίων θα κινηθεί η πρόταση που θα υποβάλλει προς το σωματείο. Την πρόταση συνοδεύει και η επιστολή των αμερικανών δικηγόρων του Πογιατζιή με την οποία διαβεβαιώνουν ότι κρατούν για λογαριασμό του το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων για το ζήτημα της επένδυσης στην Ομόνοια.

Το σημαντικό είναι ότι αιτείται χρόνο δεκαπέντε ημερών από το νέο διοικητικό συμβούλιο με στόχο να υποβάλει προσχέδιο της συμφωνίας εκχώρησης και να το συζητήσει με το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Από την πρόταση ξεχωρίσαμε το θέμα της ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου για το σωματείο,  καθώς επίσης και το γεγονός ότι η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μετατραπεί σε εταιρεία διευρυμένης βάσης μέσα σε τρία χρόνια δίνοντας τη δυνατότητα σε μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν».

Εκείνο βέβαια που ξεχωρίζει είναι η εξασφάλιση αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς με την υπογραφή σχετικού μνημονίου το οποίο είναι στη διάθεση του διοικητιού συμβουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ