aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μιλτής, ο… τζόγος και η κάθαρση

Ο Μιλτής, ο… τζόγος και η κάθαρση [ηχητικό]

Πολλά και ενδιαφέρονται είπε στην πρωινή εκπομπή «Passing Game» στον Active 107.4 & 102.5 ο Νικόλας Xριστοδούλου, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας (Διαβάστε ΕΔΩ). Ο κ. Χριστοδούλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον συνάδελφο Πανίκο Θεοδοσίου γιατί μέσω της πρόσφατης επιστολής του ζήτησε διαχειριστικό έλεγχο για τα τελευταία δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xριστοδούλου: «Αυτοί δεν έχουν θέση στο συνδυασμό Κατσουρίδη»!

Και απάντησε: «Το 2008 με την ανάληψη της εξουσίας από τον κ. Μιλτιάδη Νεοφύτου, το χρέος της Ομόνοιας όταν το είχε παραδώσει ο κ. Δώρος Σεραφείμ, από 6.6 εκατομμύρια ευρώ είχα ανεβεί στα 26 εκατομμύρια. Τότε κανείς δεν είχε αναλάβει τις ευθύνες του οικονομικού πλήγματος που διαπράχθηκε σε βάρος της Ομόνοιας. Το 2013 εάν δεν κάνω λάθος είχαμε εισάξει σαν τότε Δ.Σ τον θεσμό της ελεγκτικής επιτροπής, με απώτερο σκοπό να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Δηλαδή να έχω πέντε στην τσέπη και να ξοδεύω 7, 8, 9 ή 10», είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαιώνει ο Χριστοδούλου: «Ο κλήρος στον Κατσουρίδη»

Και συνέχισε: «Εν έτη 2017-18, στον βωμό του τζόγου γιατί με το να προσβλέπεις τα έσοδα της Ευρώπης ούτω ώστε να ισοσκελίσεις έναν προϋπολογισμό, αυτός είναι τζόγος. Τζόγαραν, απέτυχαν, ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός και σήμερα τρέχουμε. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Τζόγαρε ο Μιλτιάδης, πάθαμε, τρέχουμε, η Ομόνοια καταστράφηκε. Και ερχόμαστε το 2017 που κρεμόμαστε από ένα κλαδί μην πέσουμε στον γκρεμό να ξανατζογάρουμε, γιατί με το 1-1.5 εκατομμύριο ελλειμματικό έχει τις ίδιες ίσως και χειρότερες αρνητικές συνέπειες από τον τζόγο του Δ.Σ του 2008-10. Και αν η λέξη τζόγος είναι βαρετή να το πούμε επένδυση με ψηλό ρίσκο. Και έρχομαι και λέω. Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά; Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό είναι να υπάρξει τιμωρία, να υπάρξει η κάθαρσης. Διαφορετικά το ίδιο λάθος θα επαναλαμβάνεται και στο μέλλον»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ