aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μιλόγεβιτς ενοχλήθηκε από τον Νταμπίζα!

Ο Μιλόγεβιτς ενοχλήθηκε από τον Νταμπίζα!

Ενοχλημένος από τη νέα τάξη πραγμάτων στην Ομόνοια, εγκαταλείπει το «Ηλίας Πούλλος», ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξέπληξε (αρνητικά) με τη συμπεριφορά του τους αξιωματούχους της Ομόνοιας, αφού με το σφύριγμα της λήξης του τελικού κυπέλλου, ο ίδιος τροχιοδρόμησε τις εξελίξεις για την αποχώρησή του.

Ο Μιλόγεβιτς ζήτησε από τα μέλη της εφορείας των πρασίνων να μην μπουν στα αποδυτήρια και μίλησε μόνος τους στους παίκτες, ανακοινώνοντάς τους ουσιαστικά την πρόθεσή του να φύγει από την Ομόνοια.

Ακολούθως ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με το μοντέλο λειτουργίας της νέας περιόδου με απόλυτο αφεντικό τον Νίκο Νταμπίζα.

Κι εφόσον το «μοντέλο Νταμπίζα» θεωρείται αδιαπραγμάτευτο για την επόμενη ημέρα στους πράσινους, η αποχώρηση Μιλόγεβιτς ήταν ουσιαστικά μονόδρομος. Γι’ αυτό εξάλλου και κανένας δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει…

Σήμερα ο Σέρβος τεχνικός ενημέρωσε τον Άγη Ιακωβίδη για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα και σύντομα αναμένεται η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ