aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Μεχίας «ανοίγει» το μεγάλο αφιέρωμα της «Marca» για την Ρεάλ

Ο Μεχίας «ανοίγει» το μεγάλο αφιέρωμα της «Marca» για την Ρεάλ

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα στην Ισπανία, η «Marca» έκανε ένα ειδικό αφιέρωμα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πιο συγκεκριμένα στην Ακαδημία της, γνωστή και ως La Fábrica.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Το… γύρισε με τους έτοιμους

Έψαξε και βρήκε που κατέληξαν τα 50 πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της, τα οποία έλαμψαν στην ακαδημία της Ρεάλ και έπαιρναν επαίνους από δημοσιογράφους και οπαδούς όμως δεν κατάφεραν να καθιερωθούν στην «Βασίλισσα». Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες και ο Τόμας Μεχίας, με τον οποίο «ανοίγει» το αφιέρωμα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Οι δύο που ξεχώρισαν και ο «μαέστρος» έξω από τα… νερά του

«Ο Μεχίας έκανε το ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη σεζόν 2010-11 υπό την καθοδήγηση του Μουρίνιο, αντικαθιστώντας τον Άνταμ στο παιχνίδι με τη Χετάφε, και αυτή ήταν η μοναδική του παρουσία με την πρώτη ομάδα. Έπειτα επέστρεψε στη δεύτερη ομάδα πριν κάνει το άλμα το 2014 στην αγγλική Μίντλεσμπρο. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αποφάσισε να αρχίσει ξανά μια περιπέτεια εκτός του ισπανικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας της Κύπρου», αναφέρει η «Marca» για τον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το αφιέρωμα της μαρδιλένικης εφημερίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ