aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ κόσμος… σε πρώτη προβολή!

Ο κόσμος… σε πρώτη προβολή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το θέλουν πολύ για τους εαυτούς τους αλλά πιο πολύ για τον κόσμο της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας τρελαίνονται για το κύπελλο και δεν μπορούν να περιμένουν την ώρα που θα πατήσουν τον χλοοτάπητα του Τσιρείου και να δώσουν την τελευταία και πιο σπουδαίας σημασίας αναμέτρηση της σεζόν.

Η «δίψα» είναι μεγάλη, αφού τα τέσσερα χρόνια αποχής από τίτλο είναι πολλά, όπως τόνισε και ο Χριστοφή στις χθεσινές του δηλώσεις στο «Goal». Θα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών τους, σε άλλη μια δύσκολη σεζόν στην οποία η Ομόνοια έμεινε και πάλι νωρίς εκτός στόχου πρωταθλήματος. Εντούτοις, είναι στον τελικό και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το κύπελλο, το 15ο στην ιστορία της.

Οι πράσινοι θέλουν αυτόν τον τίτλο (κυρίως) για τον κόσμο τους. Οι οπαδοί της Ομόνοιας στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και στα πιο δύσκολα. Ποτέ δεν την άφησαν μόνη, όπως τραγουδούν, και η αφιέρωση του τίτλου από τους ποδοσφαιριστές, εφόσον τον κατακτήσουν, θα είναι ένδειξη εκτίμησης για τη στήριξή τους στην ομάδα.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας, το αξίζει», είπε ο Χριστοφή και καπάκι ήρθαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παναγή στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Ο νεαρός διεθνής, που αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν, είπε συγκεκριμένα: «Θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο, τον χρωστάμε στον κόσμο μας».

Παράλληλα, στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ το βράδυ της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν για ατομικές επιδόσεις έστειλαν το μήνυμα ότι για να θεωρηθεί πετυχημένη η σεζόν πρέπει να κατακτήσουν το κύπελλο.

«Το πιο σημαντικό είναι η Ομόνοια να πανηγυρίσει το κύπελλο. Πιστεύω ότι το αξίζει», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός Νούνο Ασίς. Και πρόσθεσε ο Σέρινταν: «Για μένα στόχος είναι να πανηγυρίσω στον τελικό. Αυτό έχει σημασία. Να κερδίσει η ομάδα και μετά θα κοιτάξω τον απολογισμό της σεζόν».

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται σήμερα στις 14:00 η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού για τους φίλους της Ομόνοιας που είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Όσο εισιτήρια απομείνουν (περίπου 1.000) θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο το πρωί της Δευτέρας και αναμένεται στο «πι και φι» να βρουν κάτοχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ