aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ο Κολοβός ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά…»

«Ο Κολοβός ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά…»

Με αφορμή την μετεγγραφή του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε πρόσφατα στο «ΦΩΣ».

Αυτό που μας ενδιαφέρει, δεν είναι οι αναφορές του Δάρα για τον Μασούρα, αλλά το γεγονός ότι ο παράγοντας της ομάδας της Νέας Σμύρνης, θυμήθηκε αρκετές μετεγγραφές παικτών από τον Πανιώνιο σε μεγάλες ελληνικές ομάδες στο κοντινό παρελθόν, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Ομόνοια.

«Μακάρι ο Μασούρας να γίνει ο πρώτος έπειτα από χρόνια παίκτης που αναδεικνύεται στον Πανιώνιο, πάει σε μεγάλη ομάδα και πετυχαίνει παίζοντας στην μπροστινή γραμμή. Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν φύγει από τον Πανιώνιο για μεγάλες ομάδες τα τελευταία χρόνια και έχουν πετύχει, δεν έπαιζαν μπροστά. Ο Κολοβός ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά δεν πέτυχε, ίσως και λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν. Γι’ αυτό μάλλον ο Δάρας σήμερα τονίζει ότι ο Μασούρας είναι ένας παίκτης καθαρός ιατρικά», είπε μεταξύ άλλων.

Στην Ελλάδα υπάρχει παραδοχή από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, πως, αν ο Κολοβός δεν υπέφερε από τραυματισμούς, θα μπορούσε σήμερα να είναι ένας μεγάλος παίκτης ο οποίος είτε θα πωλείτο από τον Ολυμπιακό έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, είτε θα ήταν ένα βασικό «γρανάζι» στην εμπροσθοφυλακή των Πειραιωτών.

Οι τραυματισμοί ήταν η αιτία που από πέρυσι μέχρι τη δεδομένη στιγμή, κατέγραψε μόνο 15 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος με τη Μέχελεν του Βελγίου (12) και την ολλανδική Βίλεμ (3) στην οποία πήγε πέρυσι το Καλοκαίρι. Στην Ομόνοια ευελπιστούν πως θα είναι υγιής ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός, ώστε να δώσει λύσεις σε θέσεις στις οποίες «πονάει» πολύ φέτος η ομάδα. Στην αξία του πιστεύει πολύ κι ο Γιάννης Αναστασίου που τον επέλεξε.

«Ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός», λέει ο στίχος ενός τραγουδιού («Καινούργια ζάλη» του συγκροτήματος «Τρύπες»). Στο ποδόσφαιρο όμως, πολλές φορές είναι ο καλύτερος γιατρός κι ο καλύτερος κριτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ