aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ αρχηγός Τζίμης φώναξε «παρών»!

Ο αρχηγός Τζίμης φώναξε «παρών»!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως αρχηγός ο Δημήτρης Χριστοφή πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε σε μια σημαντική επιτυχία. Ο διεθνής άσος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας μετά από 70 μέρες, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με δικό του γκολ η ομάδα του έφυγε με το διπλό από το Παφιακό.

Ο Τζίμης πέρα από το γκολ είχε θετική παρουσία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που ήταν καλή η Ομόνοια. Αγωνιζόμενος δίπλα στον Ντέρμπισαϊρ αντί του Σέρινταν, πήρε πρωτοβουλίες, έτρεξε και έβγαλε θέληση και πάθος. Έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Μετά τα προηγούμενα ματς στα οποία αγωνίστηκε ως αλλαγή (με εξαίρεση αυτό με τον Άρη), προχθές ο Κάρβερ θέλησε να του αυξήσει το χρόνο συμμετοχής και ο 28χρονος άσος τον δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό, βγάζοντας 90λεπτο.

Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή όπως ο Χριστοφή, με την εμπειρία του, την ταχύτητα και τις ικανότητές του, κρίνεται αναγκαία για τη συνέχεια και πόσο μάλλον στα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ