aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Τέσσερις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας. Η Ομόνοια U19 αναμετρήθηκε με την ΕΝΠ για την 3η αγωνιστική, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες κόντρα στον Οθέλλο για την 2η αγωνιστική. Όλες οι επίλεκτες ομάδες μας αυτή την αγωνιστική έπαιξαν με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία σε σχέση με τον αντίπαλο.

Την ήττα με 2-1 δέχθηκε η Ομόνοια U19 στο Παραλίμνι απέναντι στην ΕΝΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την Ομόνοια να αντιδρά και να φέρνει το ματς στα ίσα λίγο πριν το τέλος με τον Λοΐζου. Ακολούθως το «τριφύλλι» έψαξε την ανατροπή όμως δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά φεύγοντας χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Πλέον η ομάδα μας έχει συγκομιδή ενός βαθμού στα πρώτα τρία ματς.

Την πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε η Ομόνοια U17 κερδίζοντας τον Οθέλλο με 5-1 για τη 2η αγωνιστική. Το «τριφύλλι» κρατά τους πρώτους τρεις βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια.

Τη δεύτερη φετινή νίκη της πέτυχε η Ομόνοια U16. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον Οθέλλο με 5-2 και έφτασε στους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, όμως κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τα δύο γκολ του Ανδρέου και το ένα των Νεοφύτου, Βασιλείου και Τσιαπίνη. Ο Οθέλλος σκόραρε ακόμη μία φορά για το τελικό 5-2. Πλέον, οι «πράσινοι» είναι ισόβαθμοι με άλλες ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς να συναντήσει κάποια δυσκολία η Ομόνοια U15 κέρδισε με 2-14 τον Οθέλλο για τη 2η αγωνιστική. Από τρία γκολ πέτυχαν Παρασκευά και Αγγελή και από δύο γκολ οι Ζουλαφάκη, Οζλέρ, Πέτρου και Νεοφύτου. Το τρίποντο αυτό φέρνει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ισόβαθμη με άλλες ομάδες.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Ομόνοια U14. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας τον Οθέλλο με 3-6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και σκόραραν έξι φορές, χάρη στα τέσσερα γκολ του Κουτσού και το ένα των Βιολάρη και Φουλιά. Το μόνο που κατάφερε ο Οθέλλος ήταν να μειώσει λίγο πριν από το τέλος σε 3-6.

Αναλυτικά:
U19: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΘΕΛΛΟΣ 5-1
U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΘΕΛΛΟΣ 5-2
U15: ΟΘΕΛΛΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-14
U14: ΟΘΕΛΛΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-6

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ