aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Μόνο νίκες πέτυχαν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της Ομόνοιας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια U19 καθώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με 2-3 της Αγίας Νάπας και ανέβηκε αισθητά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ αλλά η ομάδα μας με γκολ του Κακουλλή και δύο γκολ του Μηνά έκανε την ανατροπή. Το μόνο που κατάφερε η Αγία Νάπα ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3. Το «τριφύλλι» με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες έφτασε στους 14 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Δραματική νίκη πήρε η Ομόνοια U17 η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όμως τοπ «τριφύλλι» κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Σπυριδάκη. Οι «πράσινοι» πήραν την έβδομη φετινή νίκη τους ενώ μετρούν ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πλέον με 25 βαθμούς είναι στην 6η θέση.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ομόνοια U16 κερδίζοντας με 0-3 την ΑΕΚ. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κυλίλης, Πίσσης και Παυλόπουλλος. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα μας ξεπέρασε τον σημερινό της αντίπαλο ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στην μέχρι τώρα πορεία του το «τριφύλλι» μετρά εννέα νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Την νικηφόρα πορεία της συνέχισε η Ομόνοια U15 κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕΚ εντός έδρας. Χατ-τρικ σημείωσε ο Α. Ανδρέου και ένα γκολ ο Βασιλείου, στην κατά τα άλλα δίκαιη νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση. H δέκατη επιτυχία των «πρασίνων» (έχουν ακόμα δύο ισοπαλίες και μία ήττα) τους φέρνει στην 3η θέση και στους 32 βαθμούς.

Δύσκολη νίκη με 1-0 σε βάρος της ΑΕΚ πανηγύρισε η Ομόνοια U14. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, παρουσιάστηκε καλύτερη από τον αντίπαλο κατά διαστήματα και πήρε δίκαιη νίκη με γκολ που σημείωσε ο Μάριος Παρασκευά στο 33’. Το τρίποντο αυτό φέρνει το «τριφύλλι» στους 25 βαθμούς και στην 5η θέση με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3

U17: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U16: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

U15: OMONOIA – ΑΕΚ 4-1

U14: OMONOIA – ΑΕΚ 1-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ