aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ομόνοιας

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο.

Η Ομόνοια U19 επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας με 4-0. Δύο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Ζευκής και από ένα οι Παναγιώτου και Κακουλλής Γ. Η νίκη αυτή ανέβασε την Ομόνοια U19 στους 11 βαθμούς και στην 7η θέση με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Νικηφόρα συνέχισε η Ομόνοια U17 ξεπερνώντας το εμπόδιο της Πάφος FC με 4-1. Δύο γκολ σημείωσε ο Σάββα και από ένα οι Άτα και Κωνσταντίνου Α. Η Ομόνοια πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Αυτή ήταν η έκτη νίκη των «πράσινων» που μετρούν επίσης τέσσερεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η βαθμολογική συγκομιδή είναι 22 βαθμοί για την Ομόνοια U17 που βρίσκεται στην 7η θέση.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η Ομόνοια U16. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Πάφος FC με 3-2. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κυλίλης, Γεωργίου Λ. και Γρούτας. Με αυτή τη νίκη η Ομόνοια ανέβηκε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη ανατροπή πέτυχε η Ομόνοια U15 με 2-1 σε βάρος της Πάφος FC. Τα τέρματα των «πρασίνων» σημείωσαν οι Αλέξανδρος Ανδρέου και Κωνσταντίνος Παντελή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν περίπου 20 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα όμως η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη. Αυτή ήταν η ένατη νίκη της Ομόνοιας U15 που με άλλες δύο ισοπαλίες και μία ήττα έχει μαζέψει 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Ομόνοια U14 απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Ευριπίδης Πέπη. Πλέον, έχει 22 βαθμούς με απολογισμό επτά νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Βρίσκεται στην 7η θέση.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 4-0

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ FC 4-1

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ FC 3-2

U15: ΠΑΦΟΣ FC – OMONOIA 1-2

U14: ΠΑΦΟΣ FC – OMONOIA 1-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ