aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Νοσοκομείο» η Ομόνοια

«Νοσοκομείο» η Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε αγωνιστικά προβλήματα έχει να διαχειριστεί με το «καλημέρα» ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή.

Ο 45χρονος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του «τριφυλλιού» χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Λόπεθ, στον Γκαφούρ που αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στον Ζίβετς που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην πατούσα, στον παροπλισμένο Γκρίνιτς, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει ο Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος φορ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο πόδι, προπονήθηκε χθες συντηρητικά και θα προσπαθήσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά. Αν καταφέρει να βγάλει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα, τότε θα είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα είναι αμφίβολη.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν να παρατάξει ενδεκάδα χωρίς τον βασικό αριστερό μπακ και τον βασικό επιθετικό φορ της ομάδας, τη στιγμή που δεν έχει πολλές επιλογές στον πάγκο για τις συγκεκριμένες θέσεις. Αντίθετα, για τους άλλους παίκτες που θα απουσιάσουν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Το μόνο θετικό σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά είναι η επιστροφή του Αντόνια, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τίθεται κανονικά στη διάθεση του νέου του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ