aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΝέα ιστοσελίδα και σελίδα στο Facebook για την Ομόνοια

Νέα ιστοσελίδα και σελίδα στο Facebook για την Ομόνοια

Καινούργια αρχή σε όλα τα επίπεδα για την Ομόνοια. Διοικητικά, αγωνιστικά και όχι μόνο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα των πρασίνων από σήμερα έχει νέα ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να δείτε πληκτρολογώντας www.omonoiafc.com.cy.

Νέα σελίδα δημιούργησε και στο facebook η εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σκοπός ήταν η αναβάθμιση των σελίδων για καλύτερη πιο εύχρηστη ενημέρωση των φίλων της ομάδας.

H ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει, από σήμερα, το δικό του σπίτι στο διαδίκτυο! Η νέα, σύγχρονη και εύχρηστη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.omonoiafc.com.cy.

Περιλαμβάνει τα τελευταία νέα της ποδοσφαιρικής ομάδας, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, δελτία τύπου, όπως και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Ενότητες για την ιστορία, τους τίτλους και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και για το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Επιπλέον, ενημέρωση για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, στατιστικά, αλλά και αρχείο με τα Προγράμματα Αγώνα. Το Κοινωνικό έργο και το προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο. Αναβαθμισμένη θα είναι η προβολή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Επίσης, Online κατάστημα για την Green Boutique, το Online Ticketing και το ΟΜΟΝΟΙΑ Premium. Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Επιπλέον, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δημιούργησε λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Από σήμερα στη διάθεση του κόσμου έχουν τεθεί οι λογαριασμοί σε Facebook, Twitter και Instagram, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμος και ο λογαριασμός στο YouTube. Όλες οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιούν το username: @OMONOIAfootball».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ