aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Nα λήξει το πρωτάθλημα όπως είναι τώρα, άσχετα αν είμαι Ομονοιάτης»

«Nα λήξει το πρωτάθλημα όπως είναι τώρα, άσχετα αν είμαι Ομονοιάτης»

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ομόνοιας Λευτέρης Κοντολεύτερος μίλησε στον τοπικό ραδιοσταθμό της Λεμεσού Sports1 και τον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα. Ο Κοντολεύτερος μετέφερε κάποιες δικές του απόψεις σχετικά το μέλλον του πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι και να ευχόμαστε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Έχει άλλες χώρες που έχουν 50-60-100 χιλιάδες κρούσματα, πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε μετεγγραφές από αυτές τις χώρες;», είπε μεταξύ άλλων διερωτώμενος.

«Το πρωτάθλημα να τελειώσει όπως είναι η βαθμολογική κατάταξη τώρα. Μιλώ ως Ομονοιάτης τώρα, αλλά μπορούσε να είναι οποιαδήποτε ομάδα πρώτη. Αν τελειώσει έτσι και το πάρει η Ομόνοια, θα αδικηθεί η Ανόρθωση. Αυτές οι δύο ομάδες είναι τώρα για τον τίτλο. Πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως είναι τώρα. Πρωταθλήτρια η Ομόνοια και πάμε. Ο πρώτος να πάει Τσάμπιονς Λιγκ και οι υπόλοιποι Γιουρόπα Λιγκ. Αν δεν πάει ο πρώτος Τσάμπιονς Λιγκ ποιος θα πάει; Ο τέταρτος;», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ