Μποτεάκ: «Παράξενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αυτό είναι το προσόν μας» (vid)

Στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας μίλησε ο Έρικ Μποτέακ, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, το παιχνίδι με τον Εθνικό, την μέχρι τώρα πορεία των πρασίνων και το επικείμενο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Θα γίνει ένα παράξενο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι θα είναι εκεί οπόταν θα είναι ένα καλό παιχνίδι για μας. Τα κλειδιά για να έρθει η νίκη είναι να παίξουμε με ομαδικό πνεύμα όπως στο τελευταίο παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε γιατί είναι το προσόν μας. Αν παίζουμε έτσι, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Πρέπει να βγάλουμε καλό χαρακτήρα σ’ αυτό τον αγώνα. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά. Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα και να παραμείνουμε στις πρώτες τρεις θέσεις».

Για το τι κρατάνε από το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Την ομαδική δουλειά. Το ομαδικό πνεύμα γιατί σ’ αυτό το παιχνίδι παλέψαμε όλοι μαζί για 90 λεπτά. Είναι απολαυστικό να παίζουμε έτσι».

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: «Είμαι καλύτερα. Χρειαζόμουν ένα μήνα για να επανέλθω στο 100% και τώρα νιώθω καλά».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι καλό το επίπεδο και μου αρέσει εδώ. Είναι ωραία ομάδα, ωραίος σύλλογος. Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και το προσωπικό. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί και ελπίζω ότι θα είναι καλή σεζόν για όλους».

Για τον κόσμο: «Συνεχίστε να μας στηρίζεται. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτή την υποστήριξη από εσάς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ