Μπεργκ: «Θέμα όλης της ομάδας και όχι 1-2 παικτών»

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ομόνοια δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα. Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε ότι οι πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως δεν τις αξιοποίησαν και υπογράμμισε ότι πρέπει όλη η ομάδα και όχι 1-2 ποδοσφαιριστές να δουλέψουν ώστε να βελτιώσουν την επίδοση της Ομόνοιας στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι σήμερα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο κυριαρχήσαμε, ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά. Στο β’ ημίχρονο αρχίσαμε καλά, βρήκαμε ευκαιρίες όμως στα τελευταία στάδια του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε τον ρυθμό μας. Ειδικά όταν έμεινε με 10 παίκτες ο αντίπαλος δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι και θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βελτιωθούμε σε ότι αφορά το σκοράρισμα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Μαυρίας: «Ξεκινήσαμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα που θα μπορούσαμε να είχαμε για σήμερα. Ο Χούμποτσαν έμεινε στον πάγκο γιατί έπαιξε 90’ με τη Γρανάδα. Ο Σεχου ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα, είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και προτιμήσαμε να έχουμε επιλογές για άλλες θέσεις».

Αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν σκόραρε στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και αν γίνονται σκέψεις απόκτησης επιθετικού τον Ιανουάριο: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη ότι δεν σκοράρουμε αρκετά ως ομάδα και πρέπει να βελτιωθεί όλη η ομάδα και όχι 1-2 παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Πιστεύει ότι η Ομόνοια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες είναι προβλεπτή επιθετικά και δεν σκοράρει; «Το παιχνίδι με την Ένωση ήταν διαφορετικό. Σε εκείνο το ματς δεν είχαμε ευκαιρίες, σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και επίσης υπήρχαν καλές προϋποθέσεις που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Και με τον Ολυμπιακό είχαμε αρκετές ευκαιρίες».

Η διαφορά από την κορυφή, είναι στο -7: «Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Είμαστε 7 βαθμούς πίσω, δεν είναι όμως διαφορά που δεν μπορεί να καλυφτεί. Έχουμε και παιχνίδι στο χέρι. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να μειώσουμε την διαφορά. Έχουμε τα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να καλύψουμε την διαφορά. Θα υπάρχουν και οι πέντε αλλαγές και θα μας βοηθήσουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ