Μπεργκ για κριτική: «Δεν συνάντησα κάποιον απογοητευμένο»

berg

Φυσιολογική χαρακτήρισε την κριτική που δέχεται ο ίδιος και η Ομόνοια από μερίδα οπαδών της ομάδας, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νορβηγός προπονητής ανέφερε ότι δεν διαβάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σημείωσε πως δεν έχει συναντήσει οπαδό που να είναι απογοητευμένος με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την κρητική που δέχεται από τον κόσμο, είπε: «Δυστυχώς, δεν έχουμε οπαδούς στο στάδιο. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στο γήπεδο. Στις δύσκολες στιγμές κράτησαν την ομάδα. Είδαμε όλοι τι μπορούν να κάνουν. Είναι φυσιολογική η κριτική στα άσχημα αποτελέσματα. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, είναι φυσιολογική η κριτική. Αυτό είναι καλό στο ποδόσφαιρο. Να υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα, το πάθος των φιλάθλων. Όταν δεν έχεις συναισθήματα είναι βαρετό.

Δεν διαβάζω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, μιλώ με τον κόσμο. Με όσους μιλώ είναι θετικοί. Θέλουν να βοηθήσουν την Ομόνοια. Δεν έχω συναντήσει οπαδό που να είναι απογοητευμένος με την ομάδα. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή είναι εύκολο να γράψεις κάτι για κάποιον, αλλά όταν τον συναντήσεις είναι διαφορετικό. Χρειάζεται μια ισορροπία στα συναισθήματα μας. Όσοι είναι στην Ομόνοια, διαβεβαιώνω πως προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να έρθουν επιτυχίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ