Μπεργκ: «Eνδεκάδες για πρωτάθλημα και κύπελλο. Μπορούμε…»

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ήττα των πρασίνων από τη Νέα Σαλαμίνα (1-2). Ο Νορβηγός αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ σχολίασε και το ακυρωθέν γκολ του Ασάντε (45’).

Αναλυτικά: «Είμαστε απογοητευμένοι, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι. Είναι παράξενο που τέλειωσε με αυτό το αποτέλεσμα το ματς. Η Νέα Σαλαμίνα είχε 2 σουτ στον στόχο και σκόραρε. Κάναμε λάθη και μας τιμώρησε. Σκοράραμε ένα γκολ και μπορούσαμε για περισσότερα. Η φάση του Ασάντε που ακυρώθηκε το γκολ, είναι δύσκολη φάση και πρέπει να την δούμε ξανά. Βρήκαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος, όμως δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θα έπρεπε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό, την αυτοπεποίθηση μας. Με τα αποτελέσματα που έχουμε και την εικόνα, μας δείχνουν ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Δημιουργούμε φάσεις, όμως δεν σκοράρουμε. Δεν είμαστε τόσο καλοί στο να δημιουργούμε φάσεις και να σκοράρουμε. Δεν είμαστε τόσο καλοί ως ομάδα για να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Για το πιεσμένο πρόγραμμα και την διαχείριση του: «Πιστεύω πως μπορούμε να ανακάμψουμε. Συνηθίσαμε τα δύο παιχνίδι. Στόχος είναι  το πρωτάθλημα και το κύπελλο και οι ενδεκάδες θα επιλέγονται για να πετύχουμε αυτούς τους δύο στόχους. Δεν δουλέψαμε όσο θα θέλαμε στην διακοπή, έλειπαν αρκετοί παίκτες με τις εθνικές τους ομάδες. Είναι φυσιολογική κατάσταση για μια μεγάλη ομάδα. Να πλησιάσουμε την ποιότητα μας. Είναι σπάνιο που δεχθήκαμε δύο γκολ. Μπορούσαμε για περισσότερα γκολ».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ