Μπεργκ: «Αυτά θέλω στο γήπεδο από την Ομόνοια»

Παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους Τύπου και απάντησε σε ερωτήσεις ο νέος προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός κόουτς μετά από μια σύντομη εισαγωγή όπου ευχαρίστησε όλους όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, ανέφερε και τα χαρακτηριστικά που θέλει να παρουσιάζει η ομάδα του στο γήπεδο

«Θα πρέπει να λειτουργούμε σαν πετυχημένη ομάδα, να δείχνουμε πως θέλουμε να κερδίσουμε. Παιχνίδι κυριαρχίας, να ελέγχει το παιχνίδι, να συνδυαζόμαστε, να καθορίζουμε εμείς την τύχη των αγώνων. Εφόσον θέλουμε να είμαστε στις πρώτες, θα πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά, μόνο έτσι θα παίρνουμε νίκες», είπε.

Και συνέχισε: «Με καλή απόδοση οι πιθανότητες να πετύχουμε είναι περισσότερες. Είναι σημαντικό για εμένα πως θα αγωνίζεται η ομάδα, πως θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Αν εξελισσόμαστε καθημερινά, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Στόχος μου είναι πως θα πετύχω την καλύτερη δυνατή δουλειά για να βελτιωθεί η ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πώς θα δουλεύουμε καθημερινά. Πως θα εξελίξω τον κάθε ποδοσφαιριστή και την ομάδα ως σύνολο».

Καταλήγοντας είπε: «Μου αρέσει το σύστημα που κερδίζει. Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στον σχηματισμό και να μπορούμε να ξέρουμε τι μας ταιριάζει. Εστιάζω περισσότερο στην φιλοσοφία παρά στο γήπεδο. Πως θα αμυνόμαστε, πως θα σκοράρουμε κτλπ. Το θεωρώ πιο σημαντικό παρά τις θέσεις των ποδοσφαιριστών. Θα έχουμε επιλογές στα συστήματα, ανάλογα με το που είμαστε καλύτεροι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ