aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜήνυμα Λόπες σε Σοάρες-Μαργκάσα και «καρφιά»

Μήνυμα Λόπες σε Σοάρες-Μαργκάσα και «καρφιά»

Ο Λόπες ανακοίνωσε την απόφαση του για απόχωρηση από την Ομόνοια με προσωπικό μύνημα στα Social Media. Ο Πορτογάλος ήταν στους τρεις παίκτες (Σοάρες και Μαραγκάσα ήταν οι άλλοι δύο) που παραγκωνίστηκαν από την Ομόνοια για κάποιο χρονικό διάστημα και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αναφέρεται σ’ αυτά τα γεγονότα.

Παράλληλα αναφέρεται και στα φιλαράκια του Μαργκάσα και Σόαρες και στη σχέση που είχαν μεταξύ τους, ενώ άφησε υπνοούμενα για την κριτική που δέχθηκε.

Για την κριτική που δέχθηκε ανέφερε: «Πιστέψετε με: Πάντα προσπαθούσα να σκοράρω και να δώσω ασίστ. Ειλικρινά πάντα προσπαθούσα να ήμουν ο «Ράφα Λόπες» και όλοι το ξέρουν είμαι σίγουρος γι αυτό κανένας δεν έχει να δηλώσει κάτι για τον επαγγελματισμό μου. Φεύγω από την Ομόνοια με καθαρή καρδιά και συνείδηση. Είναι προσωπική η απόφαση. Θέλω ακόμα να δείξω την αξία μου στον κόσμο επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι έχω πάρα πολλά να δώσω. Γνωρίζω την δυναμική μου, γνωρίζω τι μπορώ να δώσω σε οποιαδήποτε ομάδα και επίσης πόσο πολύ θέλω να είμαι επιτυχημένος».

Για τους Σοάρες και Μαραγκάσα υπογράμμισε: «Είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες και φίλοι που μπορούσα να έχω. Δεν πρέπει να ευχαριστήσετε για τη φιλία μας αντ ‘αυτού , πρέπει να δώσετε πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ