aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜιχαηλίδης: «Είπαμε στην Ομόνοια “πιάστε το”, μας είπαν “χαλάστε το”»

Μιχαηλίδης: «Είπαμε στην Ομόνοια “πιάστε το”, μας είπαν “χαλάστε το”»

Για το… σίριαλ του Καλοκαιριού σχετικά με το αίτημα της Ομόνοιας για χρήση του Μακάρειου σταδίου, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

Διαβάστε επίσης ολόκληρες τις αναφορές του προέδρου του ΚΟΑ: Μιχαηλίδης: Παραδοχή και αλήθειες για την άθλια κατάσταση των γηπέδων

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το Μακάρειο: «Εμείς είμαστε δημόσιος οργανισμός και όλοι οι οργανισμοί διέπονται από κανονισμούς. Πολλές φορές και παράξενες διαδικασίες, δύσκολες που πρέπει να προσέξεις. Εν μέρει συμφωνούμε γιατί πρόκειται για δημόσιο χρήμα και περιουσία. Από την άλλη πρέπει να μας δίδεται η ευκαιρία να κινούμαστε με πιο γρήγορους ρυθμούς. Το Μακάρειο είναι μια πονεμένη ιστορία. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα, βεβαιωθήκαμε πως δεν τίθεται καθόλου θέμα ασφάλειας. Τρέξαμε στους ανθρώπους που έκαναν την κατασκευή, βεβαιωθήκαμε και έχουμε έκθεση πως είναι το μόνο γήπεδο που κάθεται σε χώμα. Δεν υπάρχει κίνδυνος στατικού προβλήματος. Εκείνο που έχει, είναι ότι είναι παραμελημένο, το αφήσαμε στον χρόνο να γεράσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Χτίστηκε δεκαετίες πριν. Για να γίνει σύγχρονο θα πρέπει να γίνουν πολλά με πολλά έξοδα. Στην Ομόνοια, γιατί κατηγορηθήκαμε γι’ αυτό, είχαμε καλή διάθεση να το δώσουμε αλλά ακλουθήσαμε τις διαδικασίες. Τους είπαμε “πιάστε το”, μας είπαν “χαλάστε το”. Την μέρα που ήρθε η έκθεση της αστυνομίας και τους ενημερώσαμε πως μπορούμε να σας το δώσαμε, το ίδιο βράδυ συμφώνησαν με το ΓΣΠ, καλή τους τύχη, να παραμείνουν. Θέλουμε να το φτιάξουμε, δεν θα γίνει το τέλειο γήπεδο αλλά θα διεξάγονται κανονικά παιχνίδια. Δεν έχουμε διάθεση να το χαλάσουμε, δεν είναι πολιτική του κράτους αυτή και εμείς την εφαρμόζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ