aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜια… άλλη Ομόνοια βάζει τη «σφραγίδα»

Μια… άλλη Ομόνοια βάζει τη «σφραγίδα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το 4-1 επί της Δόξας στον πρώτο αγώνα, η Ομόνοια είναι με το ενάμισι πόδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σήμερα, στο Μακάρειο (19:00, Cytavision 2), θα παιχτεί το δεύτερο παιχνίδι που φαντάζει τυπικής διαδικασίας και ουσιαστικά η Ομόνοια πάει για να σφραγίσει το εισιτήριο έχοντας ως στόχο τη δεύτερη νίκη.

Αυτό θα το κάνει μια… άλλη Ομόνοια αφού θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της. Ο Μπεργκ προορίζει για το αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές που συνήθως είναι στον πάγκο στα ματς πρωταθλήματος, όπως οι Μίκου, Κούσουλος, Κακουλλής, Χούμποτσαν, Στυλιανού, Κυριακίδης, Μανρίκε, ενώ χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρουν και οι νεαροί Λοϊζου, Χαραλάμπους και Παναγιώτου. Δεν θα θελήσει να διαφοροποιήσει πλήρως την ενδεκάδα του ο Νορβηγός προπονητής αλλά οι αλλαγές θα είναι αρκετές. Σαφώς και αποτελεί γρίφο η ενδεκάδα που θα παρουσιάσει σήμερα ο Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης:

Με αυτό τον τρόπο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα δώσει την ευκαιρία σε βασικές μονάδες να πάρουν ανάσα αφού δείχνουν καταπονημένοι το τελευταίο διάστημα, αλλά και να δώσει χρόνο στις «εφεδρείες». Να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στη συνέχεια. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φαμπιάνο, Γκόμεθ και Τζιωνής.

Η Ομόνοια, λοιπόν, παρουσιάζεται έτοιμη να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση και ακολούθως θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί το ματς με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ, το Σάββατο και την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ. Αφού περάσει το ματς με το Παραλίμνι, ακολούθως το «τριφύλλι» θα κληθεί να δώσει σίγουρα 13 ντέρμπι, 11 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, με την προσδοκία ότι θα δώσει άλλο ένα καθοριστικό ματς, τον τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ