aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Μεταβατικής περίοδος, προεπιλογή για ποδοσφαιριστές»

«Μεταβατικής περίοδος, προεπιλογή για ποδοσφαιριστές»

Ο προπονητής της Ομόνοιας U16, Ανδρέας Νικολάου, προχώρησε σε απολογισμό της παρουσίας της Ομόνοιας U16, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα. Αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στη βελτίωση των ποδοσφαιριστών, την οργάνωση της Ακαδημίας, καθώς και στο διεθνές τουρνουά που θα συμμετάσχει το «τριφύλλι».

«Ήταν μία δύσκολη και ταυτόχρονα μεταβατική σεζόν για την ομάδα μου. Η Ομόνοια U16 αποτέλεσε μία προεπιλογή για τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε και να επιλέξουμε ποια παιδιά θα παραμείνουν στην Κ16 και ποια θα προωθηθούν στην Κ17 στη νέα σεζόν», το αρχικό σχόλιο του Νικολάου και ακολούθως πρόσθεσε: «Στον τομέα της βελτίωσης των ποδοσφαιριστών είμαι ικανοποιημένος. Έγινε σωστή δουλειά και σωστή καθοδήγηση στους μικρούς. Έτσι, κάποιοι από αυτούς είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της Ομόνοιας».

Για την οργάνωση και τη δουλειά της Ακαδημίας της Ομόνοιας, είπε: «Έχουμε οργανωθεί σε πολύ καλό βαθμό και σε σωστά πλαίσια. Η υποστήριξη που είχαμε ήταν τεράστια. Θέσαμε στόχους και πλάνο από την αρχή της σεζόν, το ακολουθήσαμε και για αυτό τον λόγο παρατηρήθηκε βελτίωση στους ποδοσφαιριστές. Η Ακαδημία της Ομόνοιας παρέχει τα πάντα στα παιδιά, έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα. Ταλέντο πάντα υπάρχει στην Ομόνοια και αυτό αποδείχθηκε φέτος, από την προώθηση κάποιων παικτών στην πρώτη ομάδα».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Νικολάου τοποθετήθηκε και για το διεθνές τουρνουά στη Γερμανία που θα λάβει μέρος η ομάδα από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουνίου: «Είναι η πρώτη φορά που θα δώσω το παρών μου σε τέτοιου είδους τουρνουά. Το θεωρώ ως μία πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους μας. Η συμμετοχή απέναντι σε ομάδες του εξωτερικού μόνο θετικά θα λειτουργήσει τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους προπονητές της Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ