aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜετά τον Γκονσάλες, άλλος ένας...

Μετά τον Γκονσάλες, άλλος ένας…

Μετά τον Λεάντρο Γκονσάλες, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, εξέφρασε τάσεις φυγής από την ομάδα των πρασίνων, σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα, «Omonoianews.com».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας: «Το κλίμα για τον Πιτ Φελτχούιζεν, είναι εδώ και καιρό βαρύ. Ο Ολλανδός δεν κατάφερε να δείξει κανένα από τα στοιχεία που έκαναν τον Πάμπο Χριστοδούλου όχι μόνο να τον θέλει, αλλά και να τον περιμένει ένα μήνα μέχρι να έρθει στην Ομόνοια. Ήδη έχει αποφασιστεί να εγγραφεί άμεσα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ για να παίξει κόντρα στη Πάφο στη θέση του Λεάντρο Γκονζάλες που ζήτησε να φύγει. Τάσεις φυγής όμως δείχνει τις τελευταίες ώρες και ο Φελτούιζεν.

Ο Ολλανδός έγινε δέκτης ύβρεων από οπαδούς της Ομόνοιας χθες στο σπίτι του και το κατήγγειλε στην Αστυνομία Κοκκινοτριμυθιάς. Είναι σαφές πως στην Ομόνοια από τη στιγμή που εγγράφουν το Μιχαΐλοφ, πολύ δύσκολα θα έχει άλλη ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαίνεται πως ούτε ο ίδιος θέλει να είναι εδώ και είναι πιθανόν να επιδιώξει να αποχωρήσει πρόωρα για την πατρίδα του.

Πρέπει πάντως να λεχθεί πως άγνωστο αν η περίπτωση του θα είναι όσο ομαλή ήταν του Λεάντρο. Ο Αργεντινός δεν ζήτησε σεντ από το υπόλοιπο της χρονιάς, μόνο να πληρωθεί όσα έχει δουλέψει, κάτι που έκανε πολύ εύκολη τη διαδικασία. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν και τις προθέσεις του Φελτχούιζεν για τον τρόπο που επιθυμεί να αποχωρήσει αν βέβαια επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τάσεις φυγής. Και ενδεχομένως τα αιτήματα του να κάνουν και πιο ξεκάθαρο αν είναι δυνατόν να βρεθεί φόρμουλα αποχώρησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Aποδοκιμασίες προς Φελτχούιζεν έξω από την οικία του

Ο Γκονσάλες… δίνει τη λύση

Πρόθεση αποχώρησης από τον Γκονσάλες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ