aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε τον κάπτεν-Τζίμη είναι αλλιώς…

Με τον κάπτεν-Τζίμη είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κατά καιρούς ακούστηκαν διάφορες απόψεις για την προσφορά του Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια. Ουσιαστικά στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, υπάρχουν δύο τάσεις: αυτοί (οι πολλοί) που θεωρούν τον διεθνή άσο απαραίτητο για την ομάδα και άλλοι (οι λίγοι) που υποστηρίζουν ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και βάσει του συμβολαίου με το οποίο αμείβεται, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος του «πράσινου» ρόστερ.

Όποια άποψη κι αν έχει ο καθένας, αυτό που μετρά είναι η παρουσία του διεθνούς άσου στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτήν αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι αριθμοί. Και ξεκάθαρα, η εικόνα της Ομόνοιας με τον Χριστοφή στην ομάδα, ιδιαίτερα με την έλευση του Πέτεφ, ήταν πολύ καλή. Ο 30χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της για αρκετά παιχνίδια, σημειώνοντας συνεχόμενες νίκες και παρουσιάζοντας ανάκαμψη. Το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια, όμως, δεν έχει ανάλογη πορεία και αυτό συνέπεσε με την απουσία του Χριστοφή. Τυχαίο;

Διαβάστε επίσης: Αυτούς επέλεξε ο Πέτεφ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Δόξα, ο Τζίμης είχε μείνει στον πάγκο. Πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την Ομόνοια στο τέλος να γνωρίζει την ήττα. Ακολούθησαν τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, δύο από τον ΑΠΟΕΛ και μια από τη Δόξα και ο αποκλεισμός από την ομάδα της Κατωκοπιάς, αφού στον επαναληπτικό οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία. Σ’ όλα τα πιο πάνω ματς η απουσία του Χριστοφή ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.

Διαβάστε επίσης: Ανεβάζει για την Ομονοιάκκα!

Και όσοι είναι υπέρμαχοι του διεθνούς άσους έχουν να λένε γι’ αυτό, αφού στο προηγούμενο διάστημα, από το πρώτο ματς που κάθισε στον πάγκο ο Πέτεφ και για μια σειρά εννέα αγώνων ο Χριστοφή ήταν πάντοτε στο αρχικό σχήμα, πέτυχε 4 γκολ, έδωσε 6 ασίστ και ήταν πρωταγωνιστής στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του μετρώντας 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Όλα, λοιπόν, ήταν αλλιώς με τον έμπειρο επιθετικό στη σύνθεση της Ομόνοιας. Ο Χριστοφή ετοιμάζεται να επανέλθει και εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, θα είναι σε θέση να συνεισφέρει και πάλι.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Το παρασκήνιο της φυγής του από την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ