aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜε την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Aναφορά στην πρεμιέρα της φουτσαλικής ομάδας κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

“Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Αραράτ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την ΑΕΚ Λάρνακας, την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:00, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Μελκονιάν” και όχι στην έδρα της, το στάδιο “Ελευθερία”, το οποίο θα φιλοξενήσει διεθνές τουρνουά πετόσφαιρας και συνεπώς δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί.

Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού το στάδιο “Μελκονιάν” δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας και συνεπώς δεν μπορεί να φιλοξενεί κόσμο.

Με αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ – Αραράτ απέναντι στην ΑΕΚ. Οι Σίλβιο Μούλερ, Γιάννος Ιωάννου, Αντρέας Γεωργίου και Ιάκωβος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούν να ενισχύσουν το πλάνο του κ. Καρεκίν Κοστανιάν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ