aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜατ με Πάμπο, Ματ με Πέτεφ

Ματ με Πάμπο, Ματ με Πέτεφ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Γράφτηκε χιλιάδες φορές ότι οι προπονητές δεν κρατούν μαγικό ραβδί και δεν μπορούν σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν θαύματα. Προφανώς, το ίδιο ισχύει και για τον Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος βρίσκεται στην Ομόνοια σχεδόν 1.5 μήνα. Το δεδομένο, όμως, είναι ότι η ομάδα του παρουσιάζεται ανεβασμένη και μαζί της… επέστρεψε ο δεινός γκολζτής Ματ Ντέρμπισαϊρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγγλος… καμικάζι, γκρέμισε το «Αντ. Παπαδόπουλος» (pics)

Ο Άγγλος επιθετικός είχε 12 συμμετοχές επί των ημερών του Κύπριου τεχνικού και παρά το ότι σκόραρε έξι φορές, δεν θύμιζε το πρώτο πιστόλι του προηγούμενου πρωταθλήματος. Τα 24 τέρματα, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας, φάνταζαν μακρινή υπόθεση, με τις εμφανίσεις του ιδίου και της ομάδας του.

Όλα όμως άλλαξαν από την ημέρα που ανέλαβε ο Βούλγαρος προπονητής. Ο Ντέρμπισαϊρ έγινε ξανά ο… κατά συρροή δολοφόνος του «τριφυλλιού», φτάνοντας σε εκπληκτικά στατιστικά. Από τα εννιά παιχνίδια που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πέτεφ, σκόραρε στα εφτά πετυχαίνοντας άλλα 11 τέρματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάρμπισαϊρ: «Παλέψαμε σαν θηρία…»

Πιο σημαντικά τα χθεσινά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τα οποία οδήγησε την Ομόνοια σε ολική ανατροπή απέναντι στην Ανόρθωση (2-1). Έτσι, αριθμεί πλέον 17 γκολ και βρίσκεται στο κυνήγι του Φλοριάν Τολεμές της ΑΕΚ, ο οποίος μετρά 21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ