aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜάγκες οι Ομονοιάτες/ισσες και στο Παλαιχώρι

Μάγκες οι Ομονοιάτες/ισσες και στο Παλαιχώρι

Για ακόμα μια φορά η ποδηλατική ομάδα της Ομόνοιας ήταν εντυπωσιακή όπως έχει συνηθίσει με 7 βάθρα στην ατομική χρονομέτρηση ανάβαση Παλαιχωρίου.

Σε ένα αγώνισμα που ο μόνος αντίπαλος των αθλητών είναι το χρονόμετρο οι αθλητές της Ομόνοιας απέδειξαν ακόμη μια φορά πόσο μάγκες είναι, αλλά και την σοβαρή και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα που παρουσιάζουν σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά:

1η θέση στους έφηβους για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη
1η θέση στις νεανίδες γι ατην Δήμητρα Κουκουμά
1η θέση στις κορασίδες για την Ελένη Κουκουμά
1η θέση στους Μάστερ 1 για τον Μιχάλη Θεοχάρους
2η θέση στους παίδες για τον Αντρέα Κωνσταντίνου
3η θέση στις πανκορασίδες για την Αναστασία Γεωργιάδου
3η θέση στους Μάστερ 1 CFA για τον Πάρη Χατζήπαναγη

«Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους , συνέχεια με τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην ποδηλασία αντοχής δρόμου που τον διοργανώνει η ομάδα μας στις 6 Οκτωβρίου», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14

Ο πρώτος μήνας δωρεάν για όλα τα νέα παιδιά! Ο ποδηλατική Ομόνοια ξεκινάει νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας. Πληροφορίες & εγγραφές: 99671512. Τρία μαθήματα/προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο). Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ