aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΛόπεθ: «Πρωτάθλημα της ανυπομονησίας, όταν έφυγαν οι Ολίβα και Γκόμεθ…»

Λόπεθ: «Πρωτάθλημα της ανυπομονησίας, όταν έφυγαν οι Ολίβα και Γκόμεθ…»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν παρελθόν από τη φετινή Ομόνοια, ο Ίσμα Λόπεθ, παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα «as.com» για την παρουσία του στην Τενερίφη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πέρασμά του από την Κύπρο και την Ομόνοια.

«Δεν είναι ένας πολύ κοινός προορισμός. Ήταν ένα στοίχημα που έκανα επειδή ο Τεχνικός Διευθυντής αυτού του συλλόγου ήταν Ισπανός, ο οποίος με ήθελε και όταν δούλευε στην Εσπανιόλ. Ήθελα να συμμετέχω σε μια ομάδα ανθρώπων που γνώριζα από εδώ και να προσπαθήσω να κάνω ένα το καλύτερο. Ένιωσα σημαντικός να προσπαθήσω στην προσπάθεια εξόδου της ομάδας στην Ευρώπη. Τα πήγα καλά, επειδή είχα παίξει σε όλους τους αγώνες, σημειώνοντας και γκολ, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Τόσο πολύ που το ισπανικό πρότζεκτ τελείωσε την έκτη αγωνιστική ημέρα. Πρώτα έφυγε ο προπονητής (Χουάν Κάρλος Ολίβα) και στη συνέχεια ο Τεχνικός Διευθυντής (Άνχελ Γκόμεθ) και τότε αρχίσαν να βλέπω ότι οι άνθρωποι που στοιχημάτισαν σε εμένα το καλοκαίρι δεν ήταν πια εκεί και δεν έβλεπα τον εαυτό μου τόσο δεμένο όσο πριν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ