ΚΟΠ: «Αναμένουμε από τον Παπασταύρου να στοιχειοθετήσει τις καταγγελίες»

Ανακοίνωση στην οποία τοποθετείται για τις καταγγελίες του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, εξέδωσε η ΚΟΠ.

Η Ομοσπονδία καλεί τον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων να στοιχειοθετήσει ενώπιον των Διωκτικών Αρχών τις πολύ σοβαρές δημόσιες τοποθετήσεις του, ενώ εμφανίζεται προσβεβλημένη για τον μηδενισμό των ενεργειών που ανέλαβε με στόχο την ενίσχυση των δομών, της αξιοπιστίας και της ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έχουμε παρακολουθήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου της Εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ κ. Σταύρου Παπασταύρου. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για σοβαρές καταγγελίες, που ο κ Παπασταύρου αναμένουμε ότι θα στοιχειοθετήσει ενώπιον των Διωκτικών Αρχών.

Δεν θα προβούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο, σεβόμενοι την πιθανή έρευνα που θα ακολουθήσει. Θα αποφύγουμε επίσης, να σχολιάσουμε τον μηδενισμό των ενεργειών που αναλαμβάνει η ΚΟΠ, ακόμα και τις τελευταίες μέρες, με στόχο την ενίσχυση των δομών, της αξιοπιστίας και της ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια επιθυμεί να καταθέσει οποιαδήποτε στοιχεία ενώπιον των αρμοδίων σωμάτων της ΚΟΠ, μπορεί να το πράξει ακολουθώντας τις νενομισμένες διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ