Κολοβός: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην Ομόνοια, θα δείξει…»

Την άποψη πως η Ομόνοια δεν αξίζει να παλεύει για την έκτη θέση εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβός μιλώντας μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 με τη Δόξα. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι πράσινοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, χαρακτήρισε τελικό το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην Ομόνοια εκδηλώνοντας επιθυμία παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Παρά το γεγονός ότι χάνατε 2-0, παλέψατε μέχρι το τέλος: «Δεν μπορείς να παρατάς κανένα παιχνίδι. Αποδείχθηκε σήμερα, κάναμε το 0-2, 2-2 και για εμάς σημαντική είναι η νίκη. Σίγουρα αφού πήραμε έναν βαθμό τον κρατάμε, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε».

Ακολουθούν μαζεμένα ντέρμπι, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στην Ανόρθωση: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα. Περιμένουμε το παιχνίδι. Θα πάμε για να κερδίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα ο καθένας ξεχωριστά για να πάρουμε τους τρείς πόντους».

Είναι τελικός για εσάς; «Ναι, σίγουρα είναι τελικός».

Ερχόμενος στην Ομόνοια αυτά που βιώνεις ήταν αυτά που περίμενες; Ή περίμενες κάτι διαφορετικό όσον αφορά τις απαιτήσεις της ομάδας και την εικόνα της; «Σίγουρα όταν ήρθα, ήξερα ότι ερχόμουν σε μεγάλη ομάδα. Σίγουρα, δεν ήξερα πως ήταν η ομάδα πριν γιατί δεν ήμουνα εδώ. Είμαι ένα μήνα εδώ. Θεωρώ εγώ ότι έτσι όπως είναι η ομάδα δεν της αρμόζει η 7η θέση. Τώρα, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και δεν είμαι ο κατάλληλος για το τι φταίει ή τι πρέπει να αλλάξει. Η Ομόνοια δεν είναι ομάδα για να παλεύει για την έκτη θέση. Βάση της ιστορίας της πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα».

Ο Δημήτρης Κολοβός θα είναι και τη νέα χρονιά στην Ομόνοια; «Αυτό δεν το ξέρω ακόμα».

Θα ήθελες; «Ναι, θα ήθελα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δείξει τι θα γίνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ