aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚίνηση ανθρώπιας της Ομόνοιας στον αγώνα με ΠΑΟ

Κίνηση ανθρώπιας της Ομόνοιας στον αγώνα με ΠΑΟ

Η Ομόνοια ποδόσφαιρο με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και της χορηγιές του φιλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό θα προσφερθούν για την στήριξη των πληγέντων από τις Πυρκαγιές αλλά και στον Διεθνη Οργανισμό «Hope For Childern».

Δείτε αναλυτικά: «Μετά από απόφαση της Ομόνοια Ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και τις χορηγίες του φιλικού αγώνα Ομόνοια – Παναθηναϊκός, θα προσφερθούν για στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αλλά και στον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό «Hope For Childern».

Επίσης, θα κυκλοφορήσει στο γήπεδο λαχνός για επιπλέον οικονομική βοήθεια. Ο λαχνός θα διατίθεται έξω από τις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ, αλλά και στις κερκίδες κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο του αγώνα. Θα έχει αξία €2 και δώρο μια επίσημη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2018-19, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

Στο Θεωρείο 24 θα φιλοξενηθούν παιδιά από το «Hope For Childern». Το Θεωρείο 24 θα κρατηθεί από την Ομόνοια Ποδόσφαιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ώστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας να φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ