aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατελάρης στο «Goal»: «Άλλαξε ριζικά η Ομόνοια»

Κατελάρης στο «Goal»: «Άλλαξε ριζικά η Ομόνοια»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Βρίσκεται μακριά, αλλά έχει πάντα το «τριφύλλι» στην καρδιά του! Ο λόγος για τον Φάνο Κατελάρη, ο οποίος ναι μεν παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια στην Ζάλαεγκερζεγκι, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται και να παρακολουθεί την ομάδα που αγάπησε από μικρό παιδί. Άλλωστε ανήκει στην Ομόνοια και με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όποτε κι αν αυτή ολοκληρωθεί, θα επανενταχθεί στο «πράσινο» ρόστερ.

Και η Ουγγαρία επηρεάστηκε από την πανδημία του κορωνοϊου, γι’ αυτό και το πρωτάθλημα της χώρας έχει ανασταλεί. Ο Φάνος βιώνει μια δύσκολη κατάσταση μακριά από την Κύπρο. Όπως και εδώ, έτσι και στην Ουγγαρία οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό ατομικό πρόγραμμα από το σπίτι, με τον 23χρονο μεσοαμυντικό να κάνει συχνά αναρτήσεις από την εκγύμνασή του. Αναμένει κι αυτός, όπως και όλοι, τη στιγμή που θα στηθεί και πάλι η μπάλα στη σέντρα.

Ο Κατελάρης μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy και αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ουγγαρία, τους προσωπικούς του στόχους, την Ομόνοια και την αλλαγή που παρουσιάζει φέτος, στη δουλειά του Μπεργκ και τη συνάντησή του με τον Λεάντρο Μαρκολίνι.

– Πώς είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο στην Ουγγαρία;

«Το ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό, υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός και οι ρυθμοί είναι δυνατοί».

– Ποίοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος, με αποτέλεσμα να γίνω η καλύτερη μορφή του εαυτού μου για να φθάσω στο επόμενο επίπεδο».

– Πως είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ουγγαρία σε σχέση με την Κύπρο;

«Το πρωτάθλημα εδώ στην Ουγγαρία είναι πιο γρήγορο σε σχέση με την Κύπρο. Είναι πιο απαιτητικό σε τρεξίματα και θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτικό από το κέντρο και πίσω».

– Έζησες για αρκετό καιρό τον Χένινγκ Μπεργκ και τον τρόπο που δουλεύει. Τι θεωρείς ότι άλλαξε στην φετινή Ομόνοια;

«Η Ομόνοια άλλαξε ριζικά και είναι ολοφάνερο. Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρίσκεται εκεί που αξίζει».

– Ποιον ποδοσφαιριστή θεωρείς «κλειδί» για την πορεία της Ομόνοιας και τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να στεφθεί πρωταθλήτρια;

«Δεν υπάρχει κανένας Μέσι και κανένας Ρονάλντο στην Ομόνοια. Υπάρχει μία πολύ καλή ομάδα που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό. Όλοι οι παίκτες είναι εξίσου σημαντικοί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Οπόταν ο παίκτης κλειδί είναι ο 12ος. Πρέπει να συνεχίσει όπως είναι».

– Πως ένοιωσες όταν συνάντησες τον Λεάντρο και τι του είπες;

«Είχαμε βρεθεί στο ημίχρονο με τον Λέο. Αγκαλιαστήκαμε, μιλήσαμε για λίγο και του είπα  “οπωσδήποτε θέλω τη φανέλα σου”. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι του ζήτησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές να ανταλλάξουν φανέλες αλλά περίμενε εμένα. Επίσης, τον ρώτησα αστειευόμενος για το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και χαμογέλασε λέγοντας πως έφθασε ο καιρός. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα γιατί όταν είχα πάει στην πρώτη μου προετοιμασία ήταν εκεί και προσπαθούσε να μας συμβουλέψει και να μας βοηθήσει».

*Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 10/03 αλλά αναρτήθηκε σήμερα (29/03) λόγω των γεγονότων και της γρήγορης εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ