Η Ομόνοια απαντά στη Θύρα 9 και τοποθετείται για την επιστολή Πετρακίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ομόνοιας μέσω της οποίας τοποθετείται και απαντά στην επιστολή του πετοσφαιριστή, Αχιλλέα Πετρακίδη, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την οικονομική κατάσταση των τμημάτων. Παράλλαλα, το Δ.Σ. του «τριφυλλιού» απαντά στη Θύρα 9 τονίζοντας πως δεν θα κλείσει κανένα τμήμα καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά:

«Σε σχέση με γραπτή δήλωση του πετοσφαιριστή της ομάδας μας, Αχιλλέα Πετρακίδη, επιθυμούμε να σχολιάσουμε τα ακόλουθα:

– Ποτέ δεν κρύψαμε και ούτε αρνηθήκαμε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σωματείο. Μάλιστα, είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσφατη γενική συνέλευση.

– Κατανοούμε την αγωνία του Σωτήρη Πετρακιδη όπως την εξέφρασε στην επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διάλυσης οποιουδήποτε τμήματος του Σωματείου. Αντίθετα, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Σωματείου θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

– Γίνονται και προγραμματίζεται να γίνουν προσπάθειες μέσω φίλων του Σωματείου για εξεύρεση χορηγιών ώστε να στηριχτούν τα τμήματα του Σωματείου. Η μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας ήταν και παραμένει ο κόσμος της.

– Προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις για ενημέρωση του κόσμου μας σχετικά με την οικονομική στήριξη που απαιτείται ώστε να διατηρήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τμήματα του Σωματείου.

– Επί της ευκαιρίας απευθύνουμε κάλεσμα στον κάθε Ομονοιάτη ξεχωριστά για να σταθεί στο πλευρό όλων των τμημάτων του ΑΣΟΛ (ποδόσφαιρο, φούτσαλ, πετοσφαιρα, καλαθόσφαιρα, γυναικείο ποδόσφαιρο). Τα Εισιτήρια Διαρκείας και η παρουσία μας σου γήπεδο προσφέρουν τεράστια βοήθεια! Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε θαύματα»!

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ