aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ κίνηση respect της ΕΝΠ, και τα συγχαρητήρια της Ομόνοιας

Η κίνηση respect της ΕΝΠ, και τα συγχαρητήρια της Ομόνοιας

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΕΝΠ μέσω της οποίας αναφέρει πως κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την Ομόνοια, οι μικροί παίκτες των «βυσσινί» θα κρατούν πανό που θα γράφει «καμιά οικογένεια χωρίς φαγητό τα Χριστούγεννα».

Μάλιστα, το ματς θα είναι αφιερωμένο στο «ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος». Το γραφείο Τύπου των πρασίνων αναδημοσίευσε την ανακοίνωση και έγραψε: «Συγχαίρουμε την ΕΝΠ για την σπουδαία αυτή κίνηση και καλούμε όλο τον κόσμο να συμβάλει».

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ: «Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ στα πλαίσια του κοινωνικού έργου της ομάδας μας, αποφάσισε όπως ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ είναι αφιερωμένος στην στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος KEPA Agios Christoforos. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας εντός του αγωνιστικού χώρου, θα υπάρχει συνοδεία από μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, οι οποίοι με πανό και μπλουζάκια θα δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και στήριξης. “ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ”. Στηρίξτε με κάθε τρόπο την προσπάθεια του ΚΕΠΑ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23741621».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ