aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ... ιστορική κάθοδος του Φελτχούιζεν

Η… ιστορική κάθοδος του Φελτχούιζεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Πιτ Φελτχούιζεν έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του, αφού διέπρεψε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα της Φίτεσε, μίας ομάδας που μπορεί να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στο top-3 του ολλανδικού πρωταθλήματος, αλλά δεν πρόκειται για ένα τυχαίο κλαμπ. Άλλωστε, αποτελεί τον «δορυφόρο» της Τσέλσι στη χώρα της τουλίπας και κατά καιρούς από τις τάξεις της έχουν περάσει ποδοσφαιριστές που λάμπουν αυτή τη στιγμή στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γι’ αυτό και η συμφωνία του Φελτχούιζεν με την Ομόνοια δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της χώρας.

Η ολλανδική ιστοσελίδα m.voetbalzone.nl, λοιπόν, έψαξε και βρήκε πως ο 30χρονος (3/5/1986) τερματοφύλακας είναι ο δεύτερος Ολλανδός που θα αγωνιστεί στην ιστορία της Ομόνοιας. Ο πρώτος ήταν ένας άλλος πορτιέρο, ο Καλίντ Σινού, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από το «τριφύλλι» τη σεζόν 2005-2006 (11 συμμετοχές). Επίσης, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας κάνει αναφορά στους Άρι Χάαν και Χενκ Χάουαρντ με τον τελευταίο να κατακτά το πρωτάθλημα με το 2001.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ