Η γεμάτη από θυμό ανάρτηση του Λούφτνερ η οποία διαγράφηκε!

Υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής της Σλάβια Πράγας και είναι και υποστηρικτής της. Ο Μίκαελ Λούφτνερ αντέδρασε έντονα για την αδικία που βίωσε η Σλάβια απέναντι στη Μίντζιλαντ χθες βράδυ και υποστηρίζει πως η χρήση ή μη χρήση του VAR, αποτελεί καταστροφή ονείρων.

Μάλιστα, αναφέρεται και στο πέναλτι που κακώς σφυρίχτηκε κατά της Ομόνοιας στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Φάληρο με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να ανοίξουν το σκορ.

«Θέλω να σε ρωτήσω ΟΥΕΦΑ, είδες πέναλτι εναντίον της Ομόνοιας; Στο πρώτο παιχνίδι; Είδες πέναλτι εναντίον της Σλάβια Πράγας απόψε; Αυτό είναι το VAR; ΟΧΙ… αυτό καταστρέφει όνειρα!», ήταν το μήνυμα του στα Instagram Stories.

Ανάρτηση η οποία αφαιρέθηκε για δύο λόγους. Είτε για να μην προκύψει περίπτωση να υποστεί κάποια τιμωρία ο παίκτης, είτε λόγω… άνωθεν εντολών, αφού υπάρχει αυστηρότητα στην Ομόνοια σχετικά με τον τρόπο έκφρασης των παικτών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και γενικώς σε θέματα Επικοινωνίας. Πάντως, αναγνώστης της ιστοσελίδας μας πρόλαβε και μας έστειλε ένα screenshot από το story του Τσέχου αμυντικού.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ