aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ εβδομάδα της κρίσης στην Ομόνοια…

Η εβδομάδα της κρίσης στην Ομόνοια…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεις βδομάδες μακριά από την Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου βρίσκονται στην Ομόνοια και το τοπίο παραμένει θολό, όσον αφορά στην διάδοχη κατάσταση. Το προηγούμενο διάστημα λέχθηκαν πολλά από κάποιους που επέδειξαν ενδιαφέρον, ενώ από άλλους που το όνομά τους είδε το φως της δημοσιότητας περί ενδιαφέροντος για να ηγηθούν του σωματείου τηρείται σιγή ιχθύος.

Διαβάστε επίσης: Κυπριανού για Κατσουρίδη και Ομόνοια: «Εάν ο Νίκος θέλει…»

Ωστόσο, όσο πλησιάζει η Συνέλευση αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν το σωματείο σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει, θα πρέπει να το δείξουν έμπρακτα. Άλλωστε, επιβάλλεται να βγουν μπροστά, να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας στον κόσμο της ομάδας που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και τα γεγονότα που διαδραματίζονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Σκορπάει γέλιο ο Γιώτης: «Εγώ ελάλουν σας το» (vid)

Ο Νίκος Κατσουρίδης δεν θέλησε να τοποθετηθεί και είναι ίσως κάτι που θα κάνει την ερχόμενη βδομάδα, οι επιχειρηματίες από τη Λευκωσία που προέβησαν σε συνάντηση σε ξενοδοχείο και ανέλυσαν την κατάσταση, συνεχίζουν να βρίσκονται κι αυτοί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι επιχειρηματίες από τη Λεμεσό φαίνεται να το παλεύουν για επενδυτή, όμως για την ώρα ακόμη τίποτα χειροπιαστό και ο Γιώτης Δημητρίου περιμένει να γίνει μέλος.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων ψάχνει στελέχη αποδεκτά στον κόσμο για να ηγηθούν του συλλόγου. Όπως και να έχει, η Ομόνοια τους καλεί όλους να συνδράμουν και ο κόσμος προσδοκεί ότι θα υπάρξει ανταπόκριση και θα προκύψει το καλύτερο δυνατό διοικητικό σχήμα, γιατί αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ