aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η επιστροφή ενός «τουρίστα»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αναμφίβολα, ένα από τα σοβαρότερα αγωνιστικά «συμπτώματα» της Ομόνοιας (για πάρα πολλούς το σοβαρότερο) κατά τα τελευταία χρόνια είναι η ανασταλτική της συμπεριφορά. Και ως εκ τούτου, τα περισσότερα άκουσαν και ακούν οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αμυντική γραμμή, χωρίς ασφαλώς να αποτελεί αποκλειστικά δική τους ευθύνη τα (πάμπολλα) «τσαφ» που καταγράφηκαν. Μάλιστα, αν γυρίσουμε λίγους μήνες πίσω, θα… τρακάρουμε σε (άλλο) ένα πολυσχολιασμένο επεισόδιο στους πράσινους, με πρωταγωνιστή τον Λουκά Βύντρα.

Θυμάστε τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι; Είχε τεθεί εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και σε αντίθεση με άλλους παίκτες που είχε βρεθεί η χρυσή τομή με τη διοίκηση για την αποδέσμευσή τους (Παντελιάδης, Σοϊλέδης, Κλέιτον και πάει λέγοντας), ο Ελλαδίτης στόπερ έλεγε ότι αδυνατούσε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό που θα τον κάλυπτε (αγωνιστικά και οικονομικά), οπότε προτίμησε να «καθίσει» στο συμβόλαιό του. Στα σίγουρα, δηλαδή…

Μέχρι και η Θύρα 9 είχε παρέμβει, εκδίδοντας μάλιστα απειλητική ανακοίνωση! Αν και δεν αναφερόταν σε ονόματα, άπαντες είχαν καταλάβει πως το μήνυμα πήγαινε συστημένο (και) προς τον Βύντρα. «Αυτός που νομίζει ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Κύπρο και να πληρώνεται από το υστέρημα που δίνει ο πράσινος λαός στην ομάδα, να ξέρει ότι στην Κύπρο μπορούμε να γίνουμε πολύ αφιλόξενοι. Τα υπόλοιπα από κοντά…», σημείωνε το οργανωμένο σύνολο των οπαδών του τριφυλλιού.

Για δες, όμως, πώς θα τα φέρει το καιρός. Ο Βύντρα, μετά από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας είναι πανέτοιμος να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, προσπαθώντας να δώσει λύσεις στην ταλαιπωρημένη αμυντική γραμμή της ομάδας του. Ο… τουρίστας κατά πολλούς κεντρικός αμυντικός, από θεατής των αγώνων της Ομόνοιας (η αλήθεια είναι πως έδινε το παρών του σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι), θα βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, αφού ο Βούλγαρος πιστεύει σε αυτόν. Πρόκειται, βεβαίως, για μια απόφαση που προκαλεί συζητήσεις.

Λέγεται, μάλιστα, πως τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε είναι από τα καλύτερα των ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού! Ένας ποδοσφαιριστής που βαδίζει προς τα 37 του χρόνια και ήταν σε καραντίνα, πώς είναι δυνατόν να έχει τόσο υψηλό δείκτη ετοιμότητας; Τελικά ο Βύντρα, ίσως είναι πιο επαγγελματίας από πολλούς άλλους; Μάλλον… «Τα υπόλοιπα από κοντά…», όπως ήταν και το προ μηνών μήνυμα των οργανωμένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ