aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση της Ομόνοιας για τις ιατρικές εξετάσεις

Η απάντηση της Ομόνοιας για τις ιατρικές εξετάσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) και κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες του ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ετοιμάζεται το κείμενο που θα σταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Σχετικά με δηλώσεις που είχαν να κάνουν με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις Η ομάδα απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υποστήριξη, επιστημονική και ιατρική. Έχει γίνει επένδυση σε αυτόν τον τομέα, σε ανθρώπινο δυναμικό, συνεργασίες και εξοπλισμό. Έχουμε συνάψει συνεργασίες με το American Heart και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Έχει αγοραστεί καινούργιος εξοπλισμός που αφορά επιστημονικά και ιατρικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το σύστημα GPS Catapult, το οποίο καθημερινά καταγράφει τις διάφορες μετρήσεις των ποδοσφαιριστών.

Επαναλαμβάνουμε ότι η αξιολόγηση που γίνεται είναι καθημερινή, συνεπώς εάν προκύψει οποιαδήποτε επιπλέον ανάγκη, η Διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα. Η βελτίωση και η ανάπτυξη σε ιατρικά και επιστημονικά θέματα δεν σταματά ποτέ, είναι τέτοια η φύση των συγκεκριμένων τομέων που οφείλεις να ενημερώνεσαι, να παρακολουθείς τις εξελίξεις και συνεχώς να προχωράς μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ