aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΗ αντίθεση στα «θέλω» της Ομόνοιας για τηλεοπτικά και γηπεδικό

Η αντίθεση στα «θέλω» της Ομόνοιας για τηλεοπτικά και γηπεδικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη μια τα τηλεοπτικά και από την άλλη η έδρα, απασχολούν τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Παρόλο που επισήμως δεν έγινε καμιά αναφορά, είτε για το ένα είτε για το άλλο ζήτημα, θεωρώ πως στα «θέλω» της Ομόνοιας προκύπτει αντίθεση.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι πράσινοι κρίνουν πως το ποσό που αμείβονται βάσει της συμφωνίας που υπογράφτηκε από την προηγούμενη διοίκηση, όταν ακόμη το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκε στο σωματείο, δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της Ομόνοιας.

Στην εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, θεωρούν πως το brand name είναι πολύ πιο δυνατό και αξίζει μεγαλύτερης αξιοποίησης. Και καλά κάνουν στην Ομόνοια να διεκδικούν περισσότερα, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο με χιλιάδες υποστηρικτές.

Τώρα, εάν θα καταλήξει σε άλλη τηλεοπτική πλατφόρμα ή αν θα συνεχίσει στην Primetel (με την προϋπόθεση ότι θα διαφοροποιηθεί η συμφωνία) είναι κάτι που θα διαφανεί σύντομα. Ο Παπασταύρου αξιολόγησε τα συμβόλαια της Ομόνοιας, όχι μόνο για τα τηλεοπτικά αλλά γενικότερα και προσπαθεί να διασφαλίσει όσο γίνεται καλύτερα τα συμφέροντα του Συλλόγου και καλά κάνει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Παίρνει «διαζύγιο» με την Primetel, μάλλον οδηγούνται στα δικαστήρια

Από την άλλη, αυτό που με ξένισε και θεωρώ πως είναι αντιφατικό με την πιο πάνω προσπάθεια για τα τηλεοπτικά, είναι η κίνηση για το Μακάρειο. Να μετακομίσει η Ομόνοια εκεί, σ’ ένα άχαρο και παμπάλαιο στάδιο, που θέλει πολλά μα πάρα πολλά έξοδα για να γίνει καθώς πρέπει γήπεδο και να φιλοξενεί αγώνες ομάδας του εκτοπίσματος του «τριφυλλιού». Το θεωρώ αδιανόητο, όποιες κι αν είναι οι προϋποθέσεις.

Τώρα, να διασφαλίσει το χώρο η Ομόνοια με κάποιο τρόπο από τον ΚΟΑ και να ανεγείρει νέο στάδιο, σύγχρονο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά να παίζει η Ομόνοια στο Μακάρειο όπως είναι τώρα, όποια έργα κι αν γίνουν, το θεωρώ κρίμα κι άδικο για την ομάδα αλλά πολύ περισσότερο για τον κόσμο της.

Καλώς γίνονται σκέψεις και ενέργειες από τους διοικούντες, με γνώμονα τα συμφέροντα της Ομόνοιας και καλό είναι να βάλει νερό στο κρασί του και ο ΓΣΠ αλλά δεν της αξίζει το Μακάρειο. Αν κάποια στιγμή το επιτρέψουν οι συνθήκες, ας φτιάξει το δικό της γήπεδο, τέτοιο που να αρμόζει στο εκτόπισμα, την ιστορία και τον κόσμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ