aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ αναμονή για τον Μότα και ο λόγος της επιμονής

Η αναμονή για τον Μότα και ο λόγος της επιμονής

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το φλερτ της Ομόνοιας με τον Μάρκο Μότα οδηγείται εκτός απροόπτου σε γάμο! Η θετική εξέλιξη για τους πράσινους προέκυψε τις τελευταίες ώρες αφού ο 32χρονος Ιταλός μπακ ενημέρωσε τον Άνχελ Γκόμεθ ότι αποδέχεται την πρόταση του συλλόγου και είναι έτοιμος να έρθει για τις υπογραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» επέμεινε στην περίπτωση Μότα (για την οποία το Goal.com.cy σάς είχε ενημερώσει από τις 28 Ιουνίου), άλλωστε γι’ αυτό δεν θέλησε να προχωρήσει με άλλον ποδοσφαιριστή για τη θέση του δεξιού μπακ και φαίνεται να δικαιώνεται γι’ αυτή του την απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Είπε το «ναι» ο Μότα και σκάει η «βόμβα»

Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Μάρκο Μότα στην Ομόνοια, σαφώς και θα πρόκειται για το πρώτο «μπαμ» της ομάδας επί εποχής Σταύρου Παπασταύρου και, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από πλευράς εταιρείας, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Ο Γκόμεθ σε καμιά περίπτωση δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι μια μετεγγραφή είναι ικανή να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, όμως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι η ουσιαστική ενδυνάμωση της ομάδας και θεωρεί πως η παρουσία του Μότα στο ρόστερ της νέας περιόδου θα βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση του στόχου.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια είναι σε στάση αναμονής, προσδοκώντας πως δεν θα προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο και σύντομα θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ο Ζίβετς έρχεται, ο Μότα αποφασίζει και το «10αρι» στα σκαριά

Σαφώς και θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τους πράσινους η σύναψη συνεργασίας με τον 32χρονο Ιταλό, που τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμερία (46 συμμετοχές, 3 γκολ), αφού κουβαλά τεράστια εμπειρία. Έχει δεκάδες παραστάσεις από πολύ υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος στην Ιταλία με τη φανέλα των Ρόμα, Γιουβέντους αλλά και των Ουντινέζε, Κατάνια, Μπολόνια, Τζένοα και Τορίνο. Επίσης, αγωνίστηκε στην Αγγλία με τις Τσάρλτον και Γότφορντ, ενώ φόρεσε και μια φορά τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.

Ο Άνχελ Γκόμεθ έθεσε ως στόχο την προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών που κουβαλούν παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα, θέλοντας να «χτίσει» στην παρουσία τους στην ομάδα. Άλλωστε, το «χτίσιμο» θα αρχίσει από το μηδέν, γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έκρινε ότι η εμπειρία και η προσωπικότητα κάποιων ποδοσφαιριστών θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός ικανού συνόλου που να πρωταγωνιστήσει. Στην Ομόνοια, λοιπόν, θα θελήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του Μότα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Θα είναι και για τον Ισπανό τεχνικό μια ευχάριστη είδηση η σύναψη συνεργασίας με τον Ιταλό μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ