aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: Επέστρεψε, φέρνει εξελίξεις και νέα «χτυπήματα»

Γκόμεθ: Επέστρεψε, φέρνει εξελίξεις και νέα «χτυπήματα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Κύπρο επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Άνχελ Γκόμεθ. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρέθηκε εκ νέου στο εξωτερικό, με στόχο να έχει επαφή με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους, ώστε να τους πείσει να αποδεχθούν την πρόταση της Ομόνοιας.

Ο Γκόμεθ έθεσε ψηλά τον πήχη για συγκεκριμένες θέσεις, αφού θέλει σε κάθε γραμμή να έχει τουλάχιστον μιαν ηγετική φυσιογνωμία. Εντός της ημέρας ο 41χρονος τεχνικός διευθυντής θα ενημερώσει του ανθρώπους της εταιρείας για το αποτέλεσμα των συναντήσεών του και εφόσον καρποφόρησαν οι ενέργειές του, ενδέχεται το πολύ μέχρι αύριο να προκύψουν νέα μετεγγραφικά «χτυπήματα» από τους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: «Ψήνει» κάτι πολύ καλό για… μαέστρο!

Ο Γκόμεθ κινείται για την προσθήκη κεντρικού αμυντικού, δεξιού μπακ, δύο αριστερών μπακ, δύο επιτελικών μέσων, εξτρέμ και επιθετικού. Ανάμεσα σε αυτούς λογικά θα προκύψουν και ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών αφού οι ανοιχτές θέσεις από τις 15 για κοινοτικούς/ξένους είναι συγκεκριμένες.

Διαβάστε επίσης: Το πιθανότερο σενάριο για Βύντρα, οι διαφωνίες και οι δύο φευγάτοι

Μάλιστα, είναι και ο σημαντικότερος λόγος που ενδέχεται να μην γίνει πρόταση ανανέωσης στον Βύντρα, παρά την αρχική πρόθεση του Ισπανού τεχνικού διευθυντή για διατήρηση του Ελλαδίτη ως μια επιλογή για τα στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ